Nemsokára karácsony, és ha még nem kerültél hangulatba, de szereted a klasszikus autókat, akkor itt az ideje, hogy megnézd a Girardo & Co idei karácsonyi videóját.

Max Girardo és csapata fantasztikus veterán autókkal foglalkozik, és ha már mindig áll a garázsukban egy pár izgalmas példány, akkor karácsonyra rendszerint egy hangulatos videót is forgatnak velük. Mentek már karácsonyfáért Subaru Impreza WRC-vel, vittek ajándékokat Lancia 037-tel, idén pedig egy egész sor olasz klasszikust állítottak csatasorba.

Az idei videó sztorija talán nem olyan erős, mint az előző években, de az autók felhozatala mindenképpen izgalmas,

hiszen a harmincas évekbeli Alfa Romeo 6C-től a hatvanas évekbeli, stílusos Ferrari 400 Superamericán és a nyolcvanas-kilencvenes évek ralisztárján, a Lancia Delta HF Integralén át az elképesztő Pagani Zondáig biztosan megtalálod a kedvencedet.

A csúcsot egyértelműen a Ferrari hetvenes évekbeli versenyautója, a 610 lóerős V12-essel hajtott 512 M jelenti, amiből egy ennyire gyönyörű példány igazi ritkaságnak számít, és így vezetni sem láthatod minden nap. Külön piros pont, hogy az autókhoz illő karácsonyi zenét kevertek a klip alá, de nem túl hangosan, hogy a látvány mellé a motorhangból is maradjon valami.

Ez is érdekelhet:

Megelevenedik gyerekkorod autóversenypályája ebben a karácsonyi videóban

Kinek ne lenne álma Subaru Impreza WRC-kkel versenyezni egymás ellen?

Lancia Stratosszal mindenkihez időben odaér a télapó

A videót elnézve lennénk télapó ezzel az autóval.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában