Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világ leghosszabb versenypályáját álmodta meg egy amerikai milliárdos, aki Las Vegas mellett építi fel azt az élményparkot, ahol minden férfi megtalálja a neki való szórakozást. A reményei szerint a körrekordokról is ismertté válhat a Nürburgring amerikai riválisa.

Megirigyelte egy amerikai vállalkozó, hogy az autógyártók egymásra licitálva döntik meg a Nürburgring körrekordjait, ezért egy még hosszabb versenypályával állna elő. Ha elkészül, a 21 kilométeres Nordschleife már nem sokáig lehet a világ leghosszabb pályája, hiszen a Las Vegas közelében készülő aszfaltcsíkon akár 24 kilométer hosszú kört is ki lehet alakítani.

De nem csak a versenypálya a Spring Mountain Motor Resort & Country Club egyetlen attrakciója. Igazi szórakoztató központ lesz ez férfiaknak, golfpályával, lövészettel, krosszpályával és egy mesterséges tóval, ahol jetpackelni lehet. A sivatag közepén a luxusról sem kell lemondani, igényes apartmanok, hotelek, éttermek, medencék és mozik nyújtanak pihenést két pályanap között.

Nem lesz olcsó belépni ide, hiszen a klubtagságért 45 ezer dollárt kell letenni az asztalra, és az évi tagsági díj további ötezer dollárba kerül. De ezért a pénzért unásig kergethetjük a végeláthatatlan hosszú versenypályán a Porsche 911 GT3-at, vagy, hogy stílszerűbbek legyünk, a Chevrolet Corvette-et.

Mivel sivatagról van szó, a pályán nem lesznek olyan izgalmas emelkedők és lejtők, mint a Nürburgringen, de a tulajdonosok szerint hamarosan az autógyártók is megtalálják maguknak, hogy egymás után döntsék rajta a rekordokat.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.