A brit unja, hogy 10 éve ugyanazt kérdezi mindenki.

Lewis Hamilton annyira unta magát az egyik sajtótájékoztatón Stuttgartban, hogy beszólt a médiának. A brit a csapattársával, Nico Rosberggel válaszolgatott a szokásos Q&A részben. Hamilton annyira nem tudott magával mit kezdeni, hogy elkezdte a telefonjával kamerázni a média képviselőit, é aztán pedig kirakta a snapchatére, hogy mennyire untatják őt.

„Tíz éve ugyanazokat a kérdéseket kérdezik, zzz. Elalszok.” – írta a videóhoz.

Hamiltonnak nyilvánvalóan arra a kérdésre is válaszolnia kellett, hogy idénre mi a célja, amire ő azt válaszolta elég unottan, hogy világbajnok legyen, de annyival lesz másabb, mint egy éve, hogy ő lehet az első brit nemzetiségű pilóta, akinek sikerül összehoznia a négy címet.

A Mercedes dominálta a legutóbbi két szezont, így nem kérdéses, hogy idén is az élen lesznek, de a Ferrari minden eddiginél jobban fogja őket szorongatni. Hamilton azonban nem aggódik.

„Az autó múlt évben egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon jó munkát végzett a csapat. Beszéltünk a csapattal csütörtökön, és még egyszer megköszöntük nekik a múlt évi, és a most téli teljesítményüket.”

„Sokan támadnak, amiért sokat bulizom, és eseményekre járogatok, de meg azt kell mondanom, hogy egy ilyen esemény sem ér fel azzal az izgalommal, amit az F1 ad. De a pályán kívüli életem is felettébb izgalmas, amit nagyon élvezek. Nagyon régóta versenyzek, és mindig sikerült megtalálnom az egyensúlyt a két életem között.”

 

És ezt olvastad már?
Ínyenceknek való az első Honda Civic Type R
.