Lewis Hamilton teljesen kivan a Red Bull fölénye miatt.

A Red Bullnak idénre is sikerült átmentenie tavalyi dominanciáját, fölényét pedig mi sem mutatja jobban, hogy az első két futam mindegyikén sima kettős győzelmet aratott, a legutóbb Szaúd-Arábiában ráadásul úgy, hogy Max Verstappen a 15. helyről rajtolva a verseny féltávjánál már a második volt – mutatunk is néhány laza előzést a címvédőtől, aki előbb a harmadik George Russellt, majd a második Fernando Alonsót tudta le, hogy a futamgyőztes csapattársa, Sergio Pérez mögé érkezzen meg:

A dzsiddai futamon Verstappennek többek között Lewis Hamiltonon is át kell magát hámoznia, ám ez sima ujjgyakorlat volt ezzel a Red Bull-lal a mostani Mercedes ellen. A hétszeres világbajnok igazából csak ekkor szembesült az osztrák istálló fölényével, és teljesen kivan tőle:

„Még soha nem láttam ilyen gyors autót. Amikor mi a Mercedesszel gyorsak voltunk, akkor sem voltunk ennyire azok. Ez a leggyorsabb autó, amit valaha láttam, különösen a többihez képest.”

Hamilton hozzátette, hogy ő nem kérdőjelezi meg a Red Bull törvényességét, szerinte egyszerű a helyzet: az osztrák istálló jobb munkát végezett, mint a többi csapat. A Sky Sports riportere, Ted Kravitz ugyanakkor biztos benne, hogy lesznek, akik ezt nem így gondolják majd:

(Forrás: Racingnews365.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Megtippelni sem tudod, mennyiért közvetítik itthon a Forma–1-et

Spoiler: dollármilliókkal került többe, mint az előző szerződés.

„Verstappen lehetne hálásabb is”

Max Verstappennek nem tetszett, hogy csak második lett Szaúd-Arábiában, ami nem is maradt reakció nélkül.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában