Semmi különös, csak harminc-valahány kép a müncheni autó - oppardon, mobilitási kiállítás veteránjairól.

A Motorworld egy német vállalkozás, ami úgy általánosságban veteránautókkal és sportkocsikkal foglalkozik. Vagy féltucatnyi német telephelyük mellett Luxemburgban és Mallorcán is működtetnek veteránmegőrző, -felújító és -értékesítő központokat, exkluzív tuning- és restaurátor-műhelyeket, sportautó-kereskedéseket. A Motorworld hagyományosan szereplője a nagy európai autószalonoknak is, ritkaságokkal, érdekességekkel telezsúfolt óriási kiállításuk legalább olyan fontos látogató-csalogató, mint bármelyik nagy márka újdonságokkal teli standja. Az alábbi képgalériában a müncheni IAA Mobility 2021-re kipakolt tárlatuk érdekesebb darabjait mutatjuk be.

Katt az első képre, nyílik a galéria!

A Motorworld legújabb látogatóközpontja, mit tesz Isten, épp Münchenben nyílt meg, idén májusban. A korábbi vasúti javítóműhelyből kialakított csodavilágban 75 ezer négyzetméteren érik egymást az exkluzív márkák autó- és motorszalonjai, restaurátorműhelyek és hasonlók, étteremmel, szállodával a komplexumban, természetesen. Aki erre jár és szereti az ilyesmit, ki ne hagyja!

Nagyon nem klasszikus, nagyon nem veterán, de ez is érdekes volt Münchenben:

Ilyet is tud Kína: cuki, csinos villanyautó Polo és Golf közti méretben

Nem is igazi autóbuzi, akinek nem ugrik be róluk 3-4 ihletadó európai vagy japán modell, az Ora Catek mégis a maga jogán bájos, kívánatos kocsik.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában