Az új Honda NSX elég exkluzív modell ahhoz, hogy különleges elbánásban részesüljenek a vevői. A japán márka ezért olyan programot kínál nekik, amitől már az első pillanattól fogva imádni fogják az 581 lóerős sportautót.

Az elődjéhez hasonlóan az új NSX sem egy sportkocsi a sok közül, a hibridmodell a legmodernebb csúcstechnikával készül, és a 190 ezer eurós ára is ehhez mérhető. A tehetős vevőknek pedig olyan programot kínál a Honda, pontosabban amerikai márkája, az Acura, ami még szorosabbra fűzi a kötődést az új sportkocsijukhoz.

A program gyárlátogatással indul, és mivel az ohiói Performance Center nem egy lélekölő futószalagos üzem, hanem egy patikatisztaságú high-tech műhely, ezért nyugodtan lehet beszélgetni a szerelőkkel, akik éppen az autódat rakják össze. Sőt, a végén az emblémát te nyomhatod rá az új NSX-edre.

Külön program a motorgyár meglátogatása, ami szintén Ohióban, de egy kicsivel odébb található. Mivel a motort is kézzel, nagy precizitással rakják össze, külön élmény elbeszélgetni a szakikkal, miközben csavarozzák a motort, amit utána olyan sokszor lepadlózol majd. De ezt te is megteheted, a gyári tesztpályára két- és négyórás tréningre lehet befizetni.

Az izgalmakat a gyári élménycsarnokban tudod kipihenni, ahol a Honda magánrepülője és Asimo, a robot egy példánya is ott van. Luxusmárkához hasonló az elbánás, hiszen a programot külön concierge szervezi neked. Repülőjegyet foglal, és szállást is, méghozzá a programban résztvevő Le Méridien Columbus The Joseph Hotelben, annak is a speciális NSX lakosztályában.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Gyakorlatilag kivédhetetlen a ködös autópályán a tömegbaleset, de azért van néhány tippünk a túléléshez

De miért szombaton rendezik az első két F1-futamot?

További cikkeink a témában