A Hyundai ezzel a roadsterrel ellenfelet állíthatna a Mazda MX-5-nek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Látjuk, hogy a Hyundai hogyan hódít meg egyre több kategóriát, a legutóbb éppen a sportkompaktok közé érkeztek erős versenyzővel, az i30 N-nel. Ha egy roadstert is építenének, akkor nagy siker lenne, ha úgy nézne ki, mint ezeken a képeken.

A Hyundai újonnan alapított N részlege ugyanaz a koreai márkának, mint a Mercedesnél az AMG vagy a BMW-nél az M. A vezetője éppen az utóbbitól érkezett, és elég komoly riválist mutatott be az i30 N-nel.

A terveik között egyelőre nem szerepel egy kétüléses roadster építése, pedig ha úgy nézne ki, mint a képeken, akkor nagy siker lehetne.

Nem a gyári dizájnrészleg, hanem a koreai Yeonjoon Park készítette a képeket, és a grafikus nem egyszerűen egy másik autó képét photoshopolta át, hanem 3D-ben megtervezte az autót, és különböző szögekből is megmutatta, hogy lássuk, mennyire jól néz ki.

Az arányai klasszikusak, a képek alapján kompakt méretű, vászontetős kétülésesről van szó, amit a Hyundai jellegzetes hűtőmaszkja, valamint az i30 N-en látott világoskék fényezés is felismerhetővé tesz.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.