A Hyundainak gyártásba kellene adnia ezt a dögös autót
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az elmaradt genfi autószalonra készült a Hyundai azzal a tanulmányautóval, amiről most még több részletet mutattak meg. Az áramvonalas elektromos autót akár ebben a formában is gyártásba adhatnák.

A Hyundait praktikus és megbízható autók gyártójaként ismerjük, erre egyszer csak előállnak egy olyan dögös koncepcióval, ami rögtön felkelti a birtoklási vágyat.

A Prophecy a genfi autószalonra készült tanulmányautó, és mivel a kiállítás idén elmaradt, most még több részletet megmutattak erről a futurisztikus csodáról.

de a koreai márka szerint valójában az „érzéki sportosságnak” hívott új irányzatukat vetíti előre. Nem lennénk ellenére, ha a jövőben ilyen jól nézne ki minden Hyundai, külön érdekesség a pixelekből összerakott első és hátsó lámpa.

Például kormánykerék egyáltalán nincs, két joystickkel lehet irányítani, de a Prophecy egyébként is önvezető lesz. Az ablakokat sem lehet lehúzni, helyette egy állandóan működő automata légtisztító-szellőztető rendszert képzeltek el.

A Prophecy természetesen teljesen elektromos hajtású, ugyanarra az alapra épül, mint az előzőleg bemutatott, régiautó-formájú Concept 45, a padlóba épített akkumulátorral és kompakt villanymotorokkal.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.