A világ legértékesebb autójának számít a Ferrari 250 GTO, ezt a gyönyörű példányát mégsem féltették kivinni az utakra, és a V12-es motorral hajtott sportautó akkora élmény, hogy még egy Bugattiból is átkéredzkednek utasnak.

Kevés olyan autó létezik, ami még egy Bugatti Veyron látványát is elhomályosítja, és a Ferrari 250 GTO az egyik. A képeken szereplő példánya ráadásul a második, ami 1962-ben elkészült, és az első, amivel valaha versenyeztek, ezért néhány éve több mint 50 millió dollárt, azaz 15,5 milliárd forintnak megfelelő összeget adtak érte.

Már az is kisebbfajta csoda, hogy nem hét lakat alatt, légmentes buborékban tartják,

és a tulajdonosa nemcsak elővette, hanem el is vitte kocsikázni a brit utakon. A 250 GTO akkora különlegesség, hogy a következő videóban még egy Bugatti Veyronból is átkéredzkednek utasnak, és a legjobb, ami történhetett velünk, hogy erről videó is készült.

A kézből felvett videó őszintén adja át az élményt, mit érezhetett, akit elvittek egy körre ezzel a fantasztikus Ferrarival,

és itt nincs felesleges duma, szerencsére nem vágtak alá zenét sem, a 250 GTO magáért beszél, és a Colombo-féle V12-ese úgy énekel, hogy belefájdul a szíved. Ha a legjobb részt keresed, akkor tekerj rögtön 6:50-re a videóban.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Szuperáramvonalas szedán lett a Hyundai Ioniq 6