A jelek szerint egyenesen odavan új LaFerrari Apertájáért a Magyarországon élő Josh Cartu, legalábbis erre utal, hogy az utóbbi időben egyre több képet és videót tölt fel kedvencéről.

Valld be, hogy te sem tennél másként, miután megkaparintanád az ötödikként elkészült példányt a LaFerrari nyitott tetős változatából. A szuperautó már a 800 lóerős V12-es szívómotorja miatt is érdekes lenne, de dolgozik még benne egy 163 lóerős elektromotor is, ami végképp elképesztővé teszi az olaszok jelenlegi csúcsmodelljét. Az Aperta ugyanolyan gyors, mint a zárt tetős LaFerrari: három másodperc alatt gyorsul százra, további négy alatt már kétszázon van, és még nyolcig kell számolnod, hogy elérd a háromszázat. 350 km/óra a vége.

A Magyarországon élő milliárdos Josh Cartu pedig egyenesen rajong érte, amivel csak egyetérteni tudunk. Mi mást gondolna a kétmillió eurót érő, 963 lóerős szuperautóról, ha ilyen beállított képeket tölt fel magáról a Facebookra?

Cartu még egy videót is összedobott a Hungaroring melletti utakon. Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy élőben meghallgasd a LaFerrari hangját Budapesten, akkor a videóval bepótolhatod a mulasztást.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Japán ritkaság volt a sportos és megbízhatatlan Nissan

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés