Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Kingston Custom volt olyan rendes, és Black Phantom néven megtervezte a BMW-nek a világ egyik legstílusosabb motorbiciklijét, aminek a megjelenésénél már csak az durvább, hogyan készült el.

A Black Phantomban a klasszikus formák, az egyedi vonalak és a modern megoldások olyan tökéletes összhangban egyesülnek, hogy ha egyszer valahogy megkaparintanánk, a tévé azonnal repülne a nappaliból a Netflix-előfizetéssel egyetemben, mert a hátralevő estéinket maradéktalanul lefoglalná, hogy ezt a csodát nézegessük.

Mi tagadás, Dirk Oehlerking eléggé kitett magáért, amikor a mocit tervezte, ami egyfajta all star-csapatként is felfogható: a motor alkatrészei szinte egyesével lettek összeválogatva a különböző BMW-motorokból, így például a váz egy R75-ből, a felfüggesztés egy R80RT-ből lett kölcsönvéve, és más-más motorból származik a 21 colos első és a 18 colos hátsó kerék is. Oehlerking perfekcionizmusára jellemző, hogy a figyelme arra is kiterjedt, hogy az R75 motorja mellé beépítse a Black Pantherbe az R80/7 ötfokozatú váltóját, aminek köszönhetően a gyönyörű motorral akár 180 km/h-val is suhanhatsz... már ha sikerül valahogy elkötnöd, mert hogy teljesen egyedi járgányról van szó, amit valószínűleg a világ összes pénzéért sem nagyon lehetne máshogy megszerezni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.