Egy képet már láttunk arról a tanulmányautóról, ami azt mutatja meg, hogyan képzeli el az Infiniti a szedánok jövőjét. Most minden oldalról megnézheted, mivel megy a riválisok ellen a Nissan luxusmárkája.

Konkrét adatokat nem árult el új tanulmányautójáról az Infiniti, de a legtöbb információt most maga a formavilág jelenti. A Q Inspiration Concept ugyanis azt mutatja meg, milyenek lesznek a márka lépcsőshátú modelljei a jövőben, amelyek igazából már nem is lesznek lépcsős hátúak. A japán luxusmárka a sikeres és kecses Q60 kupé alakját húzza rá a limuzinokra is, amitől azok modernebb és sportosabb külsőt öltenek.

Persze a kupészerű limuzin nem újdonság, hiszen már szinte minden prémiummárkának van ilyen, mint az Audi A7 Sportback, a BMW 6-os Gran Coupé, a Mercedes-Benz CLS vagy akár a Porsche Panamera is ide sorolható. De az Infiniti a szedánok között eddig a konzervatív vonalat képviselte, aminek hamarosan vége szakadhat. A Q Inspiration Concept alapján készülő új Q70 bemutatójára pedig talán már nem is kell sokat várni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon