Újabb nagyágyú jelent meg Legóból, a Bugatti Chiron után most a James Bond-filmekből ismert Aston Martin DB5 építhető össze a kis kockákból. A Creator Expert sorozat legújabb készletében ráadásul a 007-es extrafelszerelései is benne vannak.

Még egy Lego, amire kortól függetlenül nagyon lehet vágyni: megjelent James Bond Aston Martin DB5-öse. A formája talán nem olyan gyönyörű, mint az eredeti sportkocsié, de a részletgazdagsága figyelemreméltó, a 34 centiméter hosszú autó ugyanis 1290 darabból áll, és minden extra megvan benne, amit James Bond sütött el a Goldfingerben.

Az 1:8 méretarányú Lego Aston Martinban is megvan és

A motorházfedél alatt ott a hathengeres motor mása, az ajtókat feltárva pedig láthatod a radaros követőrendszert és az ajtóba rejtett telefonkészüléket.

1964-ben Sean Connery és a Goldfinger tette híressé a típust, de a DB5 szerepelt két évvel később a Tűzgolyóban, Pierce Brosnan idején A holnap markában és A világ nem elég című részekben, a legújabb Bond-filmek közül pedig a Casino Royale, a Skyfall és a Spectre is felvonultatta a típust, aminek eredeti példánya 1,2 milliárd forintért cserélt gazdát.

Ezt is látnod kell:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon