James Bond legújabb Aston Martinja valóra válik
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Maga a gyártó adott ki fotókat a legújabb típusának álcázott példányáról. A Vantage utódja már az utolsó tesztköröket futja, a most látott képekről pedig az is kiderül, hogy a legutóbbi James Bond-filmben, a Spectre-ben látott DB10-re hasonlít majd.

Kémfotónak tűnnek a képek, de annál jobb minőségűek, hiszen maga a gyártó szellőztette meg a legújabb Aston Martin-típus formáját. Az álcázott prototípus nem más, mint a több módosítással már 2005 óta gyártott Vantage utódja, ami nagyot lép előre a formájával. A képekről még az álcázás ellenére is látszik, hogy a DB10 vonalait kapja meg az újdonság.

DB10 néven olyan prototípust készítettek néhány éve a britek, ami a legutóbbi James Bond-film, a Spectre főszereplője volt. Úgy nézett ki, mint egy tanulmányautó, csak éppen nagyon is működőképes volt, ám bármennyire is akarták, senki nem kaphatta meg.

Még annyit tudni a Vantage utódjáról, hogy a Mercedes-AMG-vel kötött együttműködés keretében ugyanazt a 4 literes, biturbó V8-ast kapja meg, mint az AMG GT, és mint ami nemrég a nagyobb DB11 kínálatában is megjelent. Abban a típusban 510 lóerőre képes, de egyelőre nem tudni, hogy a Vantage is megkapja-e ezt a teljesítményt. A premierre még az idén sort kerítenek.

Addig is mutatunk néhány képet a DB10-ről, és ha az új Vantage egy kicsit is hasonlít rá, akkor alighanem megvan az új kedvenc Aston Martinunk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.