Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány év alatt nagyot változott a Mercedes-Benz, ami konzervatív márkából egyre fiatalosabb típusokkal áll elő. A jelenlegi A-osztály sokat tett azért, hogy megváltozzon a fejedben a márkáról kialakult kép, és az utódja legalább ilyen nagy lépést jelent előre.

Ha a fejedben úgy él az A-osztály, mint egy magas tetős egyterű kisautó, akkor elég régen vehettél autós újságot a kezedbe, mert a Mercedes-Benz legkisebb típusa az utóbbi időben már igencsak fiatalos formákkal hódít. 381 lóerős AMG változatban pedig minden konkurensét lekörözi, erről a Hungaroringen is meggyőződhettünk.

De az ideje lassan lejár, és átadja a helyét az utódjának, amit egy héten belül be is mutatnak. A vadonatúj A-osztályt belül már láthattad, és azóta tudjuk, hogy megkapja a két színes képernyőből álló műszeregységet, rajta a márka vadonatúj fedélzeti rendszerével, aminek mesterséges intelligenciája is lesz, és Hey, Mercedes felkiáltással adhatsz neki parancsokat.

Most az orrát villantotta meg a gyártó, és láthatod, hogy miért érdemes várni az új A-osztályra. A nagy háromágú csillagos hűtőmaszk két oldalára ugyanis éppen olyan fényszórók kerültek, mint ami a vadonatúj CLS, de még a be sem mutatott Mercedes-AMG GT4 ábrázatát is morcosabbá teszi. A többi egy hét múlva, február 2-án derül ki, akkor rántják le róla a leplet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.