Ken Block a celeb suszter visszakézből veri pofán a gravitációt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A virtuóz pilóta újabb 8 percnyi füstölése után már csak a Pikes Peak-kel lephet meg minket.

A Gymkhana 9 csapatós videójában ezúttal indusztriális környezetben nézhetjük meg, ahogyan a rali artistája gyönyörűen fényképezve, belassítva, meg-megismételve kimaxolja a kilinccsel előre  veretést. Nekünk akkor sem menne ilyen szinten a keresztbe autózás, ha olajozott jégen próbálnánk meg, csak a felnin.

Oké, rendben, mi is látjuk a guminyomokat, vágjuk is, hogy nem elsőre adja be ezt a rengeteg kicentizett becsúszást, de ahogy az aszfaltot Ken horzsolja, azt bizony nem teszi úgy senki. Közben kuncogva mondogatja magában, hogy

"A Ford Focus RS RX-em 600 lóerős, hehe, és nem félek ám használni!"

Ken Block mellesleg ugye a DC Shoes alapítója, ami eredetileg gördeszkás cipők gyártásával foglalkozott. Ken akkora rajongója maradt a deszkázásnak, hogy ’95-ben 1 millát adományozott (igen, dollárban!) Philadelphia városának, csak azért, hogy a deszkás kultúra leghíresebb placcára a Philadelphia központjában lévő Love parkba engedjék vissza a pajtásait, akikre invazív fajként tekintett a testület, mert kiszorították a parkból a turistákat.

Már csak ezért is megéri kedvelni a fickót, akinek olyan lehetetlen dolgokat is sikerült elérnie, mint hogy mára már menő hordani egy sapkát, amin egy cukros vizes cég logója virít.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.