A virtuóz pilóta újabb 8 percnyi füstölése után már csak a Pikes Peak-kel lephet meg minket.

A Gymkhana 9 csapatós videójában ezúttal indusztriális környezetben nézhetjük meg, ahogyan a rali artistája gyönyörűen fényképezve, belassítva, meg-megismételve kimaxolja a kilinccsel előre  veretést. Nekünk akkor sem menne ilyen szinten a keresztbe autózás, ha olajozott jégen próbálnánk meg, csak a felnin.

Oké, rendben, mi is látjuk a guminyomokat, vágjuk is, hogy nem elsőre adja be ezt a rengeteg kicentizett becsúszást, de ahogy az aszfaltot Ken horzsolja, azt bizony nem teszi úgy senki. Közben kuncogva mondogatja magában, hogy

"A Ford Focus RS RX-em 600 lóerős, hehe, és nem félek ám használni!"

Ken Block mellesleg ugye a DC Shoes alapítója, ami eredetileg gördeszkás cipők gyártásával foglalkozott. Ken akkora rajongója maradt a deszkázásnak, hogy ’95-ben 1 millát adományozott (igen, dollárban!) Philadelphia városának, csak azért, hogy a deszkás kultúra leghíresebb placcára a Philadelphia központjában lévő Love parkba engedjék vissza a pajtásait, akikre invazív fajként tekintett a testület, mert kiszorították a parkból a turistákat.

Már csak ezért is megéri kedvelni a fickót, akinek olyan lehetetlen dolgokat is sikerült elérnie, mint hogy mára már menő hordani egy sapkát, amin egy cukros vizes cég logója virít.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés