Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha szereted nézni, ahogyan Ken Block autózik, akkor nem fogsz csalódni a Gymkhana legújabb epizódjában. A tizedik rész olyan, mintha mindjárt öt rész lenne egyben, mert öt autóval vették fel öt szédületes helyszínen. Készülj fel negyed óra megállás nélküli csapatásra.

Szinte hihetetlen, hogy Ken Block már tíz éve akasztja el a lélegzetünket a Gymkhana videóival, ezért a tizedik részt minden eddiginél látványosabbnak szánták.

Ken Block a széria történetében először autózik jégen, Svédországban a Fiesta WRC-vel, majd irány Detroit, ahol a szebb napokat látott Motor City az 1400 lóerős ’65-ös Mustang zajától volt hangos.

A mexikói Guanajuato színes házai háttérnek sem utolsók a ralikrosszban használt Focus RX manővereihez, az Escort Cosworth pedig már az első részek helyszíneit idéző Los Angeles-i telephelyen mutatja meg, hogy abroncs nélkül is lehet nagyot autózni.

A tizedik részben avatja fel Block az új játékszerét, a Ford GT motorjával épített 914 lóerős F-150 pedig éppen abban a texasi kisvárosban füstöli a gumikat a Route 66 mentén, ami a Verdákhoz adta az ihletet.

Legyen rá több, mint negyed órád, hogy végighallgasd az izmos Fordok motorhangját, és végignézd, ahogyan Ken Block átfér a legszűkebb helyeken is keresztben.

Íme, a Gymkhana 10:

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.