Nagy bulira készül a hétvégén a Ferrari, hiszen nemcsak most látogat a Hungaroringre a Ferrari Challenge kupa, de a márka 70 éves évfordulóját is méltó módon ünneplik meg. Például azzal, hogy egy LaFerrari Aperta vezeti fel a Ferrari-találkozó autóit keresztül Budapesten.

Június utolsó hétvégéjén minden a Ferrariról fog szólni a Hungaroringen, és a Passione Ferrari programja rögtön egy elég látványos eseménnyel indul. Egy LaFerrari Aperta vezeti majd azt a felvonulást, ami június 23-án 9-kor a budai várból, a Kapisztrán térről indul, és végigvonul a városon, hogy a túra végén a Hungaroringen díszmenettel tisztelegjen a Ferrari hetvenedik születésnapja előtt. Ha tehát több Ferrarit szeretnél látni, mint eddig életedben összesen, akkor a várban a helyed!

De a Hungaroringen is lesz mit nézni, ha jegyet váltasz a Ferrari Racing Days vasárnapi programjára. A Ferrari Challenge márkakupa futamain kívül a maranellói gyártó összes utcai típusát megnézheted, így a California T, a 488 GTB és a GTC4Lusso mellett már a vadonatúj 812 Superfast is ott lesz. Mivel ez a hétvége a Ferrari-ügyfeleket is érdekelni fogja, ezért a parkolóban is bőven találsz majd izgalmas autókat.

A Ferrari-élménynek pedig egy kicsit te is részese lehetsz, ha betérsz a márka pop-up store-jába, ahol bőven lesznek Ferrari-márkás termékek, és egy szimulátort is ki lehet próbálni. Mi is ott leszünk, és annyit már elárulhatunk, hogy elég izgalmas kalandok várnak ránk, amit hamarosan elmesélünk.

Ha pedig neked is az ágaskodó paripás márkáért dobog a szíved, akkor készülj, mert ez lesz az év ferraris eseménye!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Gyakorlatilag kivédhetetlen a ködös autópályán a tömegbaleset, de azért van néhány tippünk a túléléshez

De miért szombaton rendezik az első két F1-futamot?

További cikkeink a témában