Kíméletlen buszsofőr az oroszok új nemzeti hőse
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Oroszországnak új nemzeti hőse van. A Megtorló ugyan nem parádézik kívülre húzott alsógatyában, mint a legtöbb szuperhős, és Batmobil helyett csak egy öreg busszal nyomul, de azzal parádésan vág rendet a magyarországinál is ezerszer kaotikusabb orosz utakon.

A Megtorló alteregója egy Alexej Volkov nevű zelenográdi buszsofőr, aki szemrebbenés nélkül tolja le az útról az elé keveredő Ladákat, kisbuszokat és drága terepjárókat, az ütközésekről pedig felvételt is készít.

A fenti videó néhány napja került ki a netre, azóta a magányos igazságosztó valóságos nemzeti hőssé avanzsált, rajongói pedig rögtön nevet is adtak neki: a hasonlóan kíméletlen Marvel szuperhős után a Megtorló nevet kapta. A telitalálatnak bizonyuló kamerát még 2007-ben szerelte a buszba, mert elege lett belőle, hogy a biztosítási pénzekre utazó csalók mindig az ő járata elé kanyarodva próbálták totálkárosra törni a kocsijukat. Volkov saját bevallása szerint azóta több mint száz balesetnek volt aktív résztvevője, de eddig sohasem találták vétkesnek, sőt, az állását is megtarthatta.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.