Cseppet sem szerénytelen átépítéseivel szokott feltűnést kelteni a TechArt, és a tuningcég legújabb munkája is elég megosztó lett. Az alapokat az új Panamera Sport Turismo adta, a GrandGT Selective pedig akkor tetszhet, ha szereted a feketét és a kéket.

Már önmagában is elég megosztó a Panamera kombija, a Sport Turismo, pedig ha elolvasod a cikkünket, hogy milyen volt vezetni, akkor a legkevésbé sem fog érdekelni, hogy mások mit gondolnak róla. Főleg ehhez kell tartanod magad, ha nem a Porsche gyári megjelenését választod, hanem egy olyan tuningolt változatot, mint a TechArt munkája.

A GrandGT Selective a Panamera sötét oldalát mutatja meg,

fekete karosszériával és kontrasztos kék betétekkel. Mint a TechArt többi alkotásán, úgy itt is szénszálas anyagból készült a motorházfedél és a hangsúlyosan szélesített sárvédők is, ami alatt 22 colosak a kerekek. A belső tér éppen olyan hangulatú, mint a külső, azaz fekete színű Alcantara a kárpit, kék betétekkel.

A 4 literes V8-as motor került a TechArt autójába is, de a gyárilag elért 550 lóerőnél a GrandGT Selective jóval többet tud, egészen pontosan 630 lóerőt.

A tuningolt Panamera Sport Turismo ezzel 3,4 másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége 304 km/óra.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Jenson Button eladja ezt a menő Ford Broncót