Közel 5 millió forintért (egészen pontosan 16 850 dollárért) árul egy tag egy Lamborghini Murciélago LP640-et Ebayen. Mivel a 2000-es években gyártott sportautó ára ennek a tízszeresénél szokott mozogni, egyáltalán nem tűnik rossz üzletnek a dolog. Egészen addig, amíg rá nem kattintunk a linkre.

Ugyanis a hirdetéshez csatolt fotókból hamar rájövünk, hogy egy teljesen strapára ment roncsdarabot kíván az eladó elpasszolni. A(z egykori) sportautó gyakorlatilag úgy fest, mintha átment volna egy tank:

A fotókat elnézve legtöbbünk valószínűleg nem is gondolná, hogy egy Lamborghini van a képen, sőt, egyesek még abban is kételkedhetnek, hogy ez a valami gurult egykor.

A hirdetés feladója szerint az egykor leégett autó karosszériájával még lehet kezdeni valamit – lényegében ezt árulja –, bár eléggé meglepődnénk azon, ha túl hamar elkapkodnák a különleges darabot közel 17 ezer dollárért. Ahhoz ugyanis, hogy valakinek felkeltse a figyelmét, nos, igencsak szerelmesnek kell lennie a Murciélagóba, továbbá nem kevés ambíció szükséges ahhoz, hogy megpróbáljon autót pofozni az ócskavasból. Ennyi pénzért egyébként már ilyen verdát is be lehet szerezni.

(forrás: Ebay, Autó-Motor)

 

És ezt olvastad már?
Az autótörténelem tíz legizgalmasabb Volvója
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!