Mivel egy éve nem fizetett be egy bírságot sem a kétszázból, a rendőrök lefoglalták egy orosz influenszer szupersportautóját.

Násztya Ivleva neve talán nem hangzik ismerősen, de sokan tudják, kiről van szó, az orosz műsorvezetőnek ugyanis több mint 18 millió követője van az Instagramon. Itt tette közzé a minap, hogy a rendőrség lefoglalta az autóját, egy Lamborghini Aventadort, mert egy éve nem fizette be a közlekedési bírságokat, amiket kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_) által megosztott bejegyzés

Az orosz lapok szerint összesen 199 szabálytalanságról van szó egy év alatt,

és bár a bírságok összege nem derült ki, nem jelenthetett volna nagy megterhelést egy kétszázezer eurós szupersportautó tulajdonosának. Násztya az Instán bevallotta, hogy most először foglaltak le tőle autót, és mindent megtesz, hogy visszakapja az autóját. Például befizeti a büntetéseket.

Oroszország egyébként sem a közlekedési kultúrájáról híres, és Násztya sem mutatott túl jó példát a rengeteg követőjének, ugyanis a bírságokat főleg szabálytalan parkolással, a közlekedési jelzések figyelmen kívül hagyásával, gyorshajtással és felelőtlen vezetéssel gyűjtötte össze. Reméljük, hogy ha visszakapja az autóját, akkor nem ott folytatja vele, ahol abbahagyta.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Bemutatták Michelisz Norbi idei versenyautóját és csapatát

Sokoldalú szabadidő-terepjáró lett az új Toyota 4Runner

További cikkeink a témában