Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem lehet elégszer mondani, hogy a legújabb vezetéstámogató rendszerek sem alkalmasak a sofőr kiváltására, és szerencsére ezt a férfit előbb tartóztatta le a rendőrség, mint hogy nagyobb bajt csinált volna a butaságával.

A kaliforniai rendőrség a héten letartóztatta a 25 éves Param Sharmát, aki rendszeresen „vezette” a Tesláját a hátsó ülésről úgy, hogy a kormánykerék mögött nem ült senki, és erről még videókat is feltöltött az internetre. A rendőrök akkor eredtek a nyomába, amikor több bejelentést is kaptak, hogy egy Tesla Model 3 halad az úton sofőr nélkül.

Nem sokkal később meg is találták a férfit, aki éppen megpróbált visszamászni a vezetőülésbe, amikor a rendőrség megállította. Sharmát rögtön letartóztatták felelőtlen vezetésért és a járőrtiszttel szembeni engedetlenségért.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

itslavishbitch (@goldcollarlavish) által megosztott bejegyzés

 

Sharma azóta is rendszeresen posztolta a hátsó ülésen utazás közben készült videókat, ezért a kaliforniai rendőröknek nem lesz nehéz bizonyítékot találni ellene, hiszen ez az idióta saját maga gyártja őket. Szerencsére még azelőtt kivonták a forgalomból, a Tesláját pedig bizonyítékként lefoglalták, mielőtt nagyobb bajt csinált volna.

A történetnek azonban még nincs vége, mert a férfi ismét szabadlábon van, és úgy tűnik, hogy semmit sem tanult az esetből, mert pár órája ismét hasonló videót posztolt:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

itslavishbitch (@goldcollarlavish) által megosztott bejegyzés

 

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.