Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Íme egy Mercedes, amiben nem csak lehet, de érdemes is lakni. A Mercedes és a lakóautókra specializálódott Westfalia olyan lakóautót dobott össze a nyárra, hogy legszívesebben már holnap költöznénk.

A legújabb generációs V osztályos Mercedesből kialakított lakóbuszban, amelyet a düsseldorfi lakóautó-kiállításon mutattak be, egy teljes konyha, negyvenliteres hűtő, vécé és víztartály szolgálja a túrázók kényelmét, akik egy kellemesen fárasztó nap után az ülésekből átalakítható franciaágyban vagy a tetőtérben kialakított hálószobában hajthatják nyugovóra a fejüket.

Németekről lévén szó, a Mercedesnél a praktikumra is gondoltak, így a takarékos motorkínálatnak (134, 161 és 188 lóerős turbódízelek) és a jó manőverezési képességeinek hála a Marco Polo akár hétköznapi, városi közlekedésre is alkalmas. Figyelmes gesztus, bár van egy olyan érzésünk, hogy akinek ez a kicsike a megfizethető kategóriába esik (az árát ugyan nem közölték, de tuti nem olcsó), annak azért telik egy hagyományos, szaladgálós autóra is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.