A Mansory nem éppen a szerénységéről ismert, és a Ferrari 812 GTS-ből épített legújabb szuperautójuk is elég feltűnő lett.

A tuningcégek közt az egyik legbátrabb a Mansory, amelynek alkotásai az elképesztően fantasztikus és a nevetségesen ízléstelen határán egyensúlyoznak, méghozzá nagy sikerrel.

A Mansory legújabb sportautója túlmegy a határokon

Nem véletlenül ismerős a Cabrera formája.

A legújabb modelljük a Stallone GTS, aminek ezúttal a Ferrari 812 Superfast nyitott tetős változata, a GTS adta az alapjait. A Stallone egyébként olaszul csődört jelent.

Még fel lehet benne ismerni a Ferrarit, de a karosszériát rendesen kigyúrták,

olyan sok légbeömlő és légterelő került rá, amennyit Maranellóban sosem tennének fel, és persze a legapróbb részletig minden szénszálas anyagból készült. A hátsó szárny természetesen erős túlzás, a szürkeséget a kék féknyergek és a kék bőrbelső oldják.

A Mansory Ferrarija erősebb is lett az eredetinél, még ha nem is sokkal,

a 6,5 literes V12-es szívómotorjának teljesítményét 812-ről 830 lóerőre növelték, a maximum nyomatéka 718-ról 740 Nm-re nőtt. A Ferrari szerint a gyári modell kevesebb, mint három másodperc alatt gyorsul százra, a Mansory autója pontosan 2,8 alatt tudja le a sprintet.

Aki különleges 812 GTS-t szeretne, a Novitec műhelyében is érdeklődhet, a német tuningcég a karosszériához szerényebben nyúlt, de a teljesítményt még feljebb csavarta. Állítólag a Ferrari is készülődik egy még izgalmasabb változattal, aminek talán 812 Speciale lesz a neve, és a maranellói márka utolsó szívómotoros V12-ese kerülhet bele.

Ez is érdekelhet:

A világ egyik legerősebb kabriója még izmosabb lett

800 lóerőről indult a Ferrari 812 GTS tuningja.

És ezt olvastad már?
Lola nem a lány, hanem a fehér Porsche neve