Ha rajongsz a szuperautókért, akkor egyre jobb készleteket kínál a Lego, de minden modellt még ők sem vettek fel a választékba. De ott vannak a lelkes hobbizók, akik mindent megépítenek a meglévő elemekből, mint ezt a Nissan GT-R-t is.

Firas Abu-Jaber elég magas szinten űzi a Legózást, hiszen több legendás típus élethű mását is kirakta már a kis kockákból. A korábbi munkái között a Bugatti Chiron és a Lamborghini Aventador is ott van, most pedig egy másik ikont, a Nissan GT-R-t építette össze.

Méghozzá annak is a Nismo változatát, fehér színben, piros szegélyekkel. Gondosan ügyelt a részletekre, ezért az ajtók és a motortér is nyitható, megépítette az utasteret és a 3,8 literes, 600 lóerős biturbó V6-os kicsinyített mását is.

Ha egy igazi GT-R-t nem is engedhetsz meg magadnak, Legóból még meglehet a Nissan szuperautója, de ez a modell egyelőre egyedi darab. Még nem került be a Lego kínálatába, bár ha olyan ügyes vagy, mint Firas, talán megépítheted saját magad is.

És ezt olvastad már?
Ha elromlik az autód az autópályán és csak 70-nel tud menni, ki ne menj a leállósávba, mert még egy százezres csekket is kapsz!