Szinte új még ez a Cayman GT4, ami szemmel láthatóan a német rendőrség egyenruháját viseli, de úgy tűnik, mintha máris teljesen átrozsdásodott volna.

Persze nem igazi rozsdáról van szó. Az autófóliázással foglalkozó cseh Wrap Style legújabb alkotása két divatot egyesít. Az egyik az, amikor nagyon drága autód van, de a puszta látványa nem elég, hogy bosszantsd vele az embereket, így egy másik ország rendőrautójának álcázod, és úgy jársz vele. Mint ez a Lamborghini Huracán és Ferrari 458 Speciale, ami a francia csendőrség színeibe öltözött, de természetesen nincs köze a hatóságokhoz.

A másik divat a rozsdásítás, amikor vadonatúj sportkocsikat fóliáznak le, hogy úgy nézzenek ki, mintha már vagy harminc évesek lennének, de legalábbis új koruk óta sós vízben tároltad volna őket.

Ez a helyzet a képeken látható Cayman GT4 esetében is, amelynek fóliázása igencsak hatásosra sikerült. Csehországban járnak vele, ezért nagy feltűnést kelt, de nem büntethető, hogy a német rendőrség színeit viseli, óriási POLIZEI feliratokkal. Te járnál vele?

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában