A brit ugyanis a pletykák szerint a Williamsnél folytatná, és ez Massa ülésébe kerülne.

Lassan kezdődik az átigazolások szezonja, és nem csak Nico Rosberg esetleges eligazolása a kérdéses, hanem Felipe Massa és Jenson Button sem biztos, hogy ugyanazt az overállt fogja magára ölteni. A brazil pilóta azt nyilatkozta, hogy már folynak a tárgyalások a 2017-es üléséről a Williamsszel, azonban más források szerint pedig a McLarentől minden valószínűséggel távozó Jenson Button térhet vissza jövőre az egykori csapatához.

A McLaren a hetekben erősítette meg, hogy szeretnének ülést adni Stoffel Vandoorne-nak, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy Buttonnek elkezdhet fájni a feje, ugyanis Fernando Alonsonak még van szerződése 2017 végéig.

Ha a 36 éves veterán vissza szeretne menni a Williams csapathoz, az viszont Massa vagy Valtteri Bottas ülésébe kerülhetne, azonban Massa abszolút nem aggódik ilyeneken.

„Mindannyian tudjuk, hogy hogyan működnek a pletykák a Forma-1-ben. Hogy őszinte legyek, nem izgatnak az ilyen dolgok. Élvezem a munkámat és nem figyelek egyéb dolgokra. Nagyon jó lenne, ha tudnék maradni, mert itt tudom, hogy kellemes a környezet és van lehetőség a jó eredményekre is. De fel vagyok készülve akármilyen eshetőségre.”

És ezt olvastad már?
Elhagyott sportautók, japán klasszikusok pusztulnak a fukusimai katasztrófa tiltott zónájában
További cikkeink a témában