Pályára való, de dolgozni is járhatsz ezzel a McLarennel
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Track Pack néven új csomagot kínál sportautójához a McLaren, az 570S ezzel a pályanapokra és a dolgos hétköznapokra is tökéletes választás lehet.

A versenypályák nyílt napjait rendszeresen látogató vevőknek kínálja legújabb csomagját a McLaren. Az 570S Track Pack nem is a matt szürke festése miatt érdekes, hanem azért, mert úgy alakították ki, hogy még többet hozhass ki belőle a zárt pályán. A hátsó szárnya például 12 mm-rel magasabbra került, így 240 km/óránál 29 kg-mal nagyobb leszorító erőt termel. A szénszál-kerámia fékek a szériamodellről származnak, de nem vallanak szégyent a versenypályán sem.

A Track Pack kivitel ugyanakkor 25 kilogrammal könnyebb is a széria 570S-nél. Ezt elsősorban azzal érték el, hogy bőr helyett Alcantara borítja az üléseket, a kormánykereket és a műszerfalat. A hagyományos ülést szénszálas anyagból készült versenyülésre cserélték, így a lehető legjobb időt autózhatod a pályán. Az eredményeket pedig a fedélzeti telemetria segítségével elemezheted, ami szintén jár a modellhez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.