770 millió forintnak megfelelő összegért eladó az a ház, amelyet Bruce McLaren építtetett magának, amikor már befutott. Sajnos nem sokáig élvezhette a stílusos birtokot, amiről egy színt is elneveztek a McLaren kínálatában.

15 évesen nyerte első autóversenyét Bruce McLaren még Új-Zélandon, ahonnan származik, és ahonnan versenyzői ösztöndíjjal került Nagy-Britanniába. Ott alapította meg később saját versenycsapatát, és a családját is. Amanda lánya születése után 1967-ben építtette meg álomotthonát Walton-on-Thames-ben, amit goodwoodi haláláig csak három éven át élvezhetett, és most ez a ház eladó.

A kétszintes, hat hálószobás, három fürdőszobás ház nemcsak stílusos és elegáns, de egyben hozzátartozik a McLaren történelméhez is.

Muriwai volt annak az új-zélandi városnak a neve, ahol Bruce az első versenyét nyerte, és erről nevezték el a családi birtokot is. Most pedig Muriwai lett a neve annak az új fényezésnek, ami a ház fehér színéről és eredetileg kék spalettáiról kapta kékesfehér árnyalatát.

A McLaren összes típusához rendelhető a szín, de az 570S Spider mutat benne igazán jól,

ezért aki ajánlatot tesz a birtokra, nem hagyhatja ki, hogy rendeljen egy hozzá illő színű sportautót is.

Az 570 lóerős 3,8 literes biturbó V8-assal hajtott roadster 3,2 másodperc alatt gyorsul százra, és a 165 ezer fontos, vagyis 59 millió forintos ára egyáltalán nem tűnik soknak ahhoz képest, hogy a birtok 2,15 millió fontba, azaz 770 millió forintba kerül.

És ezt olvastad már?
Megvan, mikor derül ki, hogy csalt-e annyira a Red Bull, hogy az Verstappen világbajnoki címébe kerüljön