Mutattuk már, hogy milyen Rolls-Royce-t rendelt magának Justin Bieber, most pedig azt is megnézheted, hogyan lett egy széria Wraith-ből ez a furcsaság.

Három évbe telt, mire a West Coast Customs műhelyében elkészült Justin Bieber számára az egyedi Rolls-Royce, amihez a goodwoodi márka korábbi tanulmányautója, a futurisztikus 103EX adta az ihletet.

Bieber állítólag a 103EX-et akarta megvenni, de amikor kiderült, hogy a koncepcióautó nem eladó, és egyébként sem működőképes, akkor bízta meg a Pimp My Ride műsorából ismert csapatot, ők pedig komolyan vették a feladatot.

A munka azzal kezdődött, hogy az utolsó részletig beszkennelték az építéshez vásárolt Rolls-Royce Wraith karosszériáját, és ezt gondolták át úgy, hogy minél jobban emlékeztessen a 103EX-re. A kerekeket befalazták, ezért

a Rolls-Royce úgy néz ki, mintha az út felett lebegne, és erre a hatásra még rá is játszanak a kerekek alá vetített fények.

Ahhoz, hogy az autó kormányozható maradjon, alaposan ki kellett szélesíteni a karosszériát,

ezért teljesen új, az eredetinél szögletesebb külsőt öltött a Wraith, és ez nem biztos, hogy jól áll neki. Mindenesetre nagy munka volt vele, és most ezt nézheted meg az építésről szóló videóban, ahol mozgásban is láthatod a kocsit.

Ez is érdekelhet:

Shooting Brake változatban is lenyűgöző a Rolls-Royce Wraith

Ha mindig is egy kombi Rolls-Royce volt a vágyad.

És ezt olvastad már?
A belga Porsche-gyűjtő, akit tuti irigyelni fogsz