Mindig képes bebizonyítani a Brabus, hogy valami sosem lehet elég fekete, elég feltűnő és elég erős, még a Mercedes S-osztályok csúcsa, a Maybach sem. Ezért megcsinálták az alvilági hangulatú Brabus 600 luxuslimuzint.

Mostanra a luxuslimuzinoknak inkább a reprezentálás a céljuk, nem pedig a kilométerek falása nagy tempóval, miközben a hátsó fotelben elterülő szerencsés élvezi az autó kényelmét, a szórakoztatórendszer hangzását vagy épp az ülés masszázsprogramjait.

Egyértelműen hirdetni, hogy ahol erre futja, ott bármire, azt baromi jól lehet a Brabus-tuningos Maybach S 580-assal.

Mert a hatalmas fekete limuzint épp annyira ültették meg és dolgozták át, hogy mindenkinek leessen, itt valami többről van szó, mint eddig. A szépen csillogó, elegáns krómok helyett szintén fekete dekorelemek vannak, némi karbonnal kiegészítve, és a 22 colos felnik mögött rendesen virítanak a türkiz féknyergek.

Négyliteres, biturbó V8-as motorja eddig is szépen repítette az 5,5 méteres autót, de a Brabus tuningja 600 lóerőt és 800 Nm nyomatékot hoz ki belőle.

Hogy ne csak csendesen tudjon suhanni, a Brabus kipufogórendszere gombnyomásra hangorkánt csinál gázadásra, tehát a nyugodt és kellemes utazás helyét inkább az őrület veszi át, amennyiben valakinek igénye támadna ilyesmire.

4,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra, amivel kicsikét gyorsabb, mint az S 580-as, de a végsebessége maradt az elektronikusan korlátozott 250 km/h.

Nem véletlenül fényezték türkizre a féknyergeket, a szín a beltérben köszön vissza, ahol mindent a jellegzetes gyémántmintával varrtak, és persze, minden türkiz színű bőrrel borított, az üléseken túl még a szőnyegek is. A sportos hangulatot karbonbetétekkel és temérdek Brabus-logóval igyekeznek fokozni.

Minden S-osztályhoz elérhető kényelmi extra megtalálható a fedélzeten a hátsó vezeték nélküli töltőtől a hűtőn át egészen a lábtartós fotelekig. Nem hiányzik az elmaradhatatlan, rengeteg színben állítható hangulatvilágítás sem, mely az éjszaka császára érzéshez nélkülözhetetlen.

Ez is érdekelhet:

A '90-es évek nehézbombázója, brutális erővel

Elképesztő mennyiségű pénzből fejlesztették és egy korszakot határoz meg a Mercedes W140-es, melynek V12-es változatához úgy nyúlt hozzá a Renntech, ahogy kell.

Budapesten is megtapasztalhatod a Mercedes és a Maybach luxusát

Csak egy napig a Maybach lenyűgöző országúti jachtja is látható az új bemutatóteremben.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Moszkvics ilyen nagy még nem volt, mint a legújabb

További cikkeink a témában