Szerencsétlenségére videóra vették a cserbenhagyást, ami alapján elkapták.

Ritka rossz húzás volt szombat kora reggel a kisteherautó vezetőjétől, hogy a szélső sávban vészvillogózás után hirtelen, keresztben átvágott az úton. Ezzel ugyanis arra kényszerítette a szabályosan érkező autóst, hogy balra rántsa a kormányt, és belerohanjon egy szintén szabályos, kanyarodásra váró autóba. Az pedig rendkívül gusztustalan húzás volt, hogy bár nyilvánvalóan látta, hogy balesetet okozott, szépen továbbment.

Az igazság azonban győzedelmeskedett: az esetről a rendőrség közlése szerint „kamerafelvételek” készültek, ebből egyet, egy fedélzeti kamera által rögzített, jó minőségű videót hoztak nyilvánosságra.

Így azonosították a negyvenegy éves nyíregyházi O. Ottót, és „október 13-án cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, vallomásában elmondta a rendőröknek, hogy a Szentendrei úton túlment egy kereszteződésen, és mivel nem akart nagyot kerülni, elakadásjelzővel megállt a külső sávban, majd visszatolatott, és átsorolt a négysávos úton. Elmondása szerint balesetet követően pánikba esett, ezért hagyta el a helyszínt.”

Ez is érdekelhet:

Félelmetes meccset nyomott egy szabályosan közlekedő robogó és egy piroson áthajtó dömper a Lehel térnél

Horrorbalesetnek néz ki, de a robogós komoly sérülések nélkül megúszta.

(Forrás: Police.hu)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában