Michael Keaton visszatér Batman szerepében, és a filmben egy igazán hozzá illő stílusú autót fog vezetni: a Mercedes-Maybach Vision 6 lesz az új Batmobile.

Pár hónapja lett biztos, hogy 1992 után harminc évvel, jövőre ismét Batman jelmezébe bújhat Michael Keaton, és most az is kiderült, hogy milyen autóval fog járni.

Michael Keaton tényleg Batman lesz a Flash-moziban

Most már nincs találgatás, hivatalos infók érkeztek. Keaton újra Batman a kamerák előtt.

A Mercedes-Maybach Vision 6 nem egy új modell, már öt éve annak, hogy bemutatták, de még mindig lenyűgözően néz ki, és mintha csak Batmobile-nek tervezték volna.

A fantasztikus formájú kabriót négy villanymotor hajtja, 750 lóerős kombinált teljesítménnyel, amivel elég gyors a köpenyes igazságosztónak, hiszen négy másodperc alatt gyorsul százra.

Persze lehet keseregni azon, hogy már a Batmobile is elektromos lett, de gondolj csak bele, ha Batmannek jó ez az autó, akkor te sem panaszkodhatsz.

A Wayne Industries biztosan piszkált rajta egy kicsit, mondjuk a jelenlegi háromszáz kilométeres hatótávját megnövelte... úgy háromezerre. A forgatásról egyébként már képek is érkeztek, Keaton és a Maybach is elég jó formában van.

Nem is olyan nagy meglepetés, hogy a Maybach koncepcióját vették elő a filmhez, hiszen a Mercedes már korábban együttműködést kötött a DC-vel, és Ben Affleck Batmanje egy másik tanulmányautót, az AMG Vision GT-t vezette. A forgatás tehát már zajlik, de még

elég sokat kell várnunk a kész filmre: a tervek szerint csak jövőre, 2022. november 4-én mutatják be.

Ez is érdekelhet:

A korábbi Barcelona-csatár eladja Maybach kupéját

A valaha készült nyolc példány egyike.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában