Ritkán szokott jó dolog kisülni abból, amikor a németek és az angolok egymás torkának esnek, de a Merci és a Jag összezördülése eddig nagyon is szórakoztató. Most a németeken volt a sor.

Az előzmény ugye annyi, hogy a Jaguar néhány napja elég rendesen szétalázta a Merci adaptív felfüggesztését, ráadásul mindezt a németek saját (egyébként zseniális) csirkés reklámjának kifordításával. A Mercedes válaszára nem kellett sokat várni, szépen bevitték a találatot.

A Facebookon közzétett kép tanúsága szerint a Jaguar "macskareflexei" pont semmit sem érnének, ha a német autókban nem lenne pre-safe brake fékasszisztens, amely (a Blas Plus rendszerrel együtt) akár magától is képes elkerülni a gyalogosgázolást anélkül, hogy a fékre lépnénk. Touché!

A Mercedes és a Jaguar szurkálódásából egyébként mindenki profitál: ők azért, mert vicces és kreatív módon hangsúlyozhatják az autóik előnyeit, mi meg azért, mert amit csinálnak, az eddig nagyon is szórakoztató. Ha így folytatják, hamarosan talán az Epic Rap Battles-ben is viszontlátjuk őket.

 

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés