Az Aston Martin éppen megújulóban van, és a kínálat klasszikus modelljei mellé hamarosan felzárkóznak a márka vadonatúj szuperautói is. A Valhalla, ami a következő James Bond-filmben is szerepet kap, most mozgás közben is megmutatta magát.

Miután lecsengett a felháborodás, hogy James Bond elektromos autót fog vezetni, kiderült, hogy igazából nincs miért aggódnunk, mert régi és új Aston Martinból sem lesz hiány a következő filmben.

Tucatnyi Aston Martinnal készültek az új Bond-film forgatására

Egy fantasztikus képen láthatod a filmhez használt összes autót.

A márka többször is megerősítette, hogy a legendás DB5 mellett a nyolcvanas évekbeli V8 Vantage és az új Valhalla is szerepet kap a 25. Bond-moziban.

Az utóbbi az Aston Martin következő szuperautója, ami a pályára szánt Valkyrie kisebb, kényelmesebb országúti változata. A dizájnja teljesen új színt hoz a brit márka kínálatába, és a technikája is újdonságot jelent majd.

Nem a hagyományos V12-es dolgozik benne, hanem egy biturbó V6-osból és elektromotorból álló hibrid hajtás, összesen 1000 lóerővel.

Az aktív aerodinamikával is felvértezett Valhalla ezzel 2,5 másodperc alatt gyorsul százra, és 350 km/óra felett lesz a végsebessége.

Csak 500 darab készül majd belőle, amire 1,1 millió dollárral, azaz több mint 300 millió forinttal lehet pályázni. Már alig várjuk, hogy lássuk James Bond autójaként, addig is megnézhetjük, hogyan köröz a Red Bull-festésű Valkyrie társaságában a silverstone-i pályán.

Ez is érdekelhet:

Nem láttuk jönni, hogy Aston Martin kereskedés nyílik Budapesten

James Bond is jöhet majd kötelező szervizre.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Sportosabb kupé lett a frissített 2-es BMW

Megújult a BMW legjobb sportkupéja, már 480 lóerős az M2-es

További cikkeink a témában