Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet, hogy unod már a hordozható Bluetooth hangszórókat, amelyek arra hivatottak, hogy jobb hangzást varázsoljanak a telefonodból, de ezt sosem fogod megunni. A Porsche Design terméke a 911 GT3 dupla kipufogójának mintájára készült, és kötelező kelléke a rajongók nappalijának.

Úgy tűnik, hogy a Porschénél bármilyen alkatrészt el lehet adni életstílus-terméknek, és erre nagyszerű bizonyíték a legújabb termékük is. Kínálnak már olyan hangszórót, ami egy 911 GT3 valódi kipufogódobjából készült, de annak csak a legelhivatottabb rajongók lakásában akad hely. A most bemutatott hangszóró azonban amilyen kicsi, olyan stílusos, hiszen éppen úgy néz ki, mint a 911 GT3 dupla kipufogóvége.

Az alumínium házban egy jó minőségű, 60 wattos hangszóró rejtőzik, ami Bluetooth segítségével fogadja a zenét, a párosítás NFC-vel könnyen megy. A Porschénél egyenesen CD-minőségű zenejátszást ígérnek, már ha valaki emlékszik rá, milyen is az. Egyébként két darabot sztereóba is lehet kötni belőle. 24 órán át bírja egy feltöltéssel, és nemcsak kisebb, mint a kipufogódob-hangszóró, de elérhetőbb is, hiszen 499 euróba kerül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.