Nem volt éppen sportszerű cselekedet, de egy élelmes cég azonnal lecsapott a lehetőségre a NASCAR-ban.

Minden szögből és lassításban is meg lehetett nézni azt a jelenetet az egyik legutóbbi NASCAR-futamon, amikor az egyik versenyző, Joey Gase, miután a pálya szélének csapódott, és kiesett a futamból, dühében az autójáról leszakadt lökhárítót az egyik elhaladó versenyautóra hajította, méghozzá gondosan kiválasztva arra, amelyik szerinte a kiesését okozta.

A nem éppen sportszerű cselekedetet a NASCAR vezetése ötezer dolláros bírsággal jutalmazta, de Joey Gase ennél is többet keresett rajta,

jelentkezett ugyanis nála egy lökhárítók online kereskedelmével foglalkozó cég, amely egyenesen a csapata főszponzora lesz. A következő futamtól már a Bumpers That Deliver színeibe öltözik az autója.

Gase autója persze továbbra is büszkén viseli a többi támogatóját, a Donate Life egyesületet és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsot is. A leszakított idomon épp az utóbbi szlogenje, a Race Against Crime, azaz versenyezz a bűnözés ellen volt olvasható – jó kérdés, hogy másra lökhárítót dobni bűncselekménynek számít-e.

Ez is érdekelhet:

Repülő versenyautó, majd lángok és szikraeső: látványos baleset a NASCAR-on

Végignézve, ami Myatt Snider autójával történt a NASCAR-futamon, felfoghatatlan, hogy a versenyző a végén simán elsétál a kocsitól.

Mesterséges intelligencia fogja felismerni a baleseteket a Nürburgringen

Megkezdődött az építkezés a Nordschleifén, biztonságosabb lesz a pályázás.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Még a Ford Mustang GTD is lehet durvább!

Egyszerre új és régi az ötajtós MINI Cooper

A világ leggyorsabb elektromos autója annál is gyorsabb, mint gondolnád

További cikkeink a témában