Túl nagy meglepetés nem volt ugyan, de azért van mit elemezni.

A Ferrari rejtegetett valamit a téli teszteken

A februári teszteken habár gyors volt a Ferrari, nem nyilatkoztak annyira pozitívan magukról, Sebastian Vettel például azt mondta, hogy nem hiszi, hogy bajnoki címért fognak harcolni. Ennek ellenére a két ferraris elsőként fordult el a rajt után, és csakis a szerencsétlenségük miatt nem nyerték meg a futamot. Úgyhogy szerénykedhetnek, ahogy akarnak, de az biztos, hogy kemény éve lesz a Mercedesnek, ha ezeket a fiúkat maga mögött akarja tartani.

Nem olyan biztos az a Mercedes-dominancia

Annak ellenére, hogy Lewis Hamilton és Nico Rosberg egy-kettőben végzett, nem mondhatjuk azt, hogy egy teljesen sima futamot futottak, és nem a szerencsén múlt a győzelmük. Ahogy már említettük, a ferrarisok simán lerajtolták őket, így nem bízhatják el magukat túlságosan. Hamiltonnak Max Verstappennel is meggyűlt a baja, akivel nem nagyon tudott mit kezdeni.

Alonso a világ legszerencsésebb embere

Fernando Alonso úgy érezhette magát, mintha egy kaszkadőr lenne egy James Bond-filmbe, elképesztő módon összetörte az autóját, és egy másodpercig azt is hihette az ember, hogy meg van az újabb halottja a Forma-1-nek. A spanyol Guttiérezt hajkurászta, aki túl hamar fékezett, ezért Alonso teljes sebességgel menve vesztette el az uralmát a kocsi felett. A kétszeres világbajnok azonban karcolás nélkül megúszta.

Marha jó ez a Haas!

A NASCAR híres csapata, a Haas úgy döntött, hogy szerencsét próbál a Forma-1-ben is. Mint új csapattól, ami a nulláról kezd, senki nem várt túl sokat, max a néhai Caterham-csapat szintjét várták el tőlük. Azonban Romain Grosjean a hatodik helyre hozta be a gépet, úgy, hogy a 19-ik helyről rajtolt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés