Miközben a mozikban a Verdák harmadik részét várjuk, az előzetesek alapján egyre jobban, a működő BB-8 után a Sphero megalkotta Villám McQueen távirányítós változatát. Ez nem csak egy távirányítós autó, mindent megcsinál, amit a filmben láttál. Nehezen fogod visszaadni a fiadnak.

Még mindig tart a Verdák-láz, és ha van gyereked, akkor betéve ismered Villám McQueen történetét. Mostantól pedig együtt akarjátok megkapni a versenyautó távirányítós változatát, amit a Sphero készített el. Azok után, hogy működő változatot csináltak BB-8-ból, nem lepődünk meg, hogy Villám McQueen is minden trükkre képes a filmből.

Driftel.

Oké, ez már szinte elvárás egy távirányítós autótól. De a Verdák sztárja nemcsak a konyhakövön, hanem a szőnyegen is tudja, és ha azt kéred tőle, teljes köröket is képes leírni. A távirányítója mondjuk elég menő, egy mobil alkalmazás, ami Bluetooth vagy wifi segítségével kapcsolódik.

Villog.

Nem nagy kunszt, mondod, hiszen már a kínai játékautókon is van lámpa. De nem ilyen: a Sphero játékában fényérzékelő is van, így magától kapcsolja fel vagy le a lámpáit. A karosszériájára öt érzékelőt is elhelyeztek, ami észleli, ha megérinted, és további trükköket villant vele.

Kacsint.

Igen, kacsint! A szélvédője valójában egy LCD kijelző, így a szemeivel azt csinál, amit akar. És ami ennél is látványosabb, összesen hat apró elektromotor dolgozik az autóban, és ennek csak egy része felel a hajtásért. A többi éppúgy mozgatja a kasztnit, mint a Verdákban, amitől minden gyerek odáig lesz.

Villám McQueen persze nem olcsó, 299 dollárba kerül, éppen annyiba, mint egy Lego Technic Porsche 911 GT3 RS. De amíg azt csak összeépíteni jó móka, ezzel elég sok délutánt fogtok tölteni a nappaliban. Csak a fiadnak elég nehezen fogod tudni visszaadni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Sportosabb kupé lett a frissített 2-es BMW

Megújult a BMW legjobb sportkupéja, már 480 lóerős az M2-es

További cikkeink a témában