Black Ice, azaz fekete jég a neve a BMW Individual legújabb limitált szériájának, amit a 7-es sorozatból készítettek. Csak ehhez a változathoz érhető el a matt fekete festés, de minden mást is feketébe burkoltak az orosz vevőknek készített luxusautón.

Nem meglepő, hogy az orosz vevők igényei szerint készítette el legújabb luxusautóját a BMW Individual részlege. Abból indultak ki, hogy a 7-es sorozat legyen minél feketébb, ezért a különleges széria a Black Ice nevet kapta, és a különleges matt fekete festése csak ehhez a változathoz érhető el a kínálatban.

Csillogó krómot elvétve sem találsz a karosszérián, hiszen a hatalmas hűtőmaszkok és az ablakkeretek is fekete színűek, ahogyan a kilincsek és a csomagtér fedele is. 20 colosak a BMW Individual kovácsolt kerekek, és ha valami, akkor ez az egyetlen részlet az autón, ami nem lett fekete. A külsőt M Sport csomag teszi teljessé.

Belül is minden részletet feketére konfiguráltak, így fekete a nappabőr üléskárpit, a zongoralakk műszerfal-borítás és az antracit színű Alcantara tetőkárpit is. A Black Ice széria felszereltsége is teljes, így a lézeres fényszóró, a felülnézeti képet adó kamera, a távirányítós parkolás és az útfelületet letapogató rendszer sem hiányzik belőle.

Fekete jég? Nézd meg, milyen a fekete tűz a BMW-nél:

És ezt olvastad már?
Európában már 800 Supercharger töltőállomása van a Teslának
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő