A vadonatúj Corvette tulajdonosa csak egy kisebb hiba javítására adta be a márkaszervizbe az autóját, de kiderült, hogy a szerelő próbaút helyett ámokfutásra vitte a sportkocsit.

Nem volt egyszerű hozzájutni a Corvette új generációjához, ennek a példánynak a tulajdonosa is 11 hónapot várt rá, mire megkapta. A San Franciscó-i tulaj nem sokkal később egy fura zajt észlelt a kocsin, ezért bevitte a márkaszervizbe egy gyors javításra. Amikor visszakapta, csak úgy belenézett a beépített fedélzeti kamera felvételébe, és egészen elképedt azon, amit ott látott.

A Corvette-et nem egyszerűen próbaútra vitte el a szerelő, hanem szó szerint utcai versenybe keveredett vele, egy cikázó Dodge Chargert próbált utolérni az autópályán, ami során 240 km/órára is felgyorsult.

Mivel a szerelő vesztére a Corvette-et a pályanapokra szánt fedélzeti kamerával szerelték fel, az egész ámokfutás megvan sebességgel, fordulatszámmal és GPS koordinátákkal együtt. Ha a kérdéses jelenet érdekel, tekerj 9:30-ra:

A tulajdonos nagyon kiborult a látottakon, ami érthető, hiszen sokat várt az autójára, ezért különösen értékes a számára, ráadásul a felelőtlen száguldással óriási balesetet okozhatott volna a szerelő. Rögtön kereste a márkaszervizt, akik előbb ingyenes mosást ajánlottak fel neki, végül némi alkudozás után meghosszabbították a garanciát, amit a Corvette-tulaj elfogadott.

(via)

Ez is érdekelhet:

Megkapta az új Corvette-jét, 14 ezer kilométeres útra indult vele

23 amerikai államot, 16 nemzeti parkot járt be vele.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

290-nel is száguldhat a plug-in hibrid Porsche Panamera

Ilyen különleges Land Rovert választott magának Mr. Bean

További cikkeink a témában