Számunkra úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban nemzeti sport az autós üldözés, és ez a férfi most szintet lépett benne, ugyanis a menekülés közben megállt tankolni, és még fizetett is érte a shopban.

Az Egyesült Államok az autós üldözések hazája, gondolhatnánk a tévében élőben közvetített hajszákról, amiből sokfélét láttunk már, de olyat aligha, mint ami a minap történt Los Angelesben.

A menekülő autós olyan nagy előnyt szerzett a rendőrök előtt, hogy volt ideje tankolni, és még ki is fizette a benzint a shopban.

A helyi híradó tudósítása szerint egy bolti lopás miatt üldözték a férfit, akinek nem az Audijával sikerült leráznia a rendőröket. A kiszámíthatatlan manőverei miatt inkább előnyt adtak neki, hogy ne sodorják veszélybe a többi közlekedőt, és közben helikopterrel végig követték, így vették filmre a bravúros bokszkiállást is. Majd amikor leparkolt, elfogták.

(Illusztráció: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés