Habár nagy a tét, mégsem ölik egymást a fiúk.

Max Verstappen nem kapott éppen kellemes híreket a 2016 szezon megnyitóján, ugyanis a csapat arra utasította, hogy engedje el Carlos Sainz-ot. A fiatal holland nagyon kiakadt, a csapat stratégiáját egy viccnek nevezte, és nagyon idegesnek tűnt. Saint így a kilencedik, míg csapattársa a tizedik helyen tudott beérni, de a végén még csatáztak egy nagyot, és össze is értek.

„Mindig csak arra figyelek, ami előttem van, úgyhogy nem zavarnak nagyon az ilyen dolgok – nyilatkozta Verstappen, amikor arról kérdezték, hogy a Sainz-al való rivalizációja zavarja-e. – Mind a ketten ugyanazt akarjuk, megverni a másikat a pályán, de szerintem itt mindenki főleg a csapattársát akarja legyőzni, ezzel nincs semmi gond. Nem tudtuk még megbeszélni a dolgokat, mert nagyon rohanásban voltunk, de igazából szerintem nincs is nagyon mit átbeszélni.”

A spanyol Sainz szerint sincs semmilyen probléma, főleg olyan, ami kettejük közé állhatna.
„Az én oldalamról nincs senkivel semmilyen bajom. Az igaz, hogy Max egy kicsit nekem jött, aztán pedig már annyit láttam, hogy megpördült az autója, de nagyon jó érzés volt a határon autózni, erről szól a sportág.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában