Minden évben különleges helyekre viszi el a vevőit a Lamborghini, és idén is elég látványos úti célt találtak. Norvégia fjordjai között olyan szerpentinek bújnak meg, amiről mindig is álmodnál, különösen egy Huracán kormánya mögött.

Az erdélyi transzfogarasi út után idén is lélegzetelállító helyen kanyaroghattak a Lamborghini Avventura túraprogramjának résztvevői. Azok az ügyfelek, akik nemcsak villantásra vették sportautójukat, hanem izgalmas utakon vezetnék, ezúttal Norvégia fjordjai között próbálhatták ki magukat egy 500 kilométeres túrán.

Ålesund volt a kiindulási pont, amit többször is Norvégia legszebb városának választottak, és amit az 1904-ben pusztító tűzvész után szecessziós stílusban építettek újra. Innen indul a legendás Trollstigen, a trollok útja, amit 1936-ban nyolcévnyi építés után adtak át, és tizenegy hajtűkanyarral kapaszkodik fel a vízesésekkel tarkított sziklafalra.

Nincs messze a világörökség részét képező Geiranger-fjord, amit nemcsak Norvégia, de egyenesen a világ legszebb tájai közé sorolnak. Ott van még a Jostedalsbreen, ami 487 négyzetkilométeres területével Európa legnagyobb gleccsere, ahol nemcsak kiváló minőségű aszfalton, de még köves utakon is bizonyítottak a Lamborghinik.

Nézd meg a lenyűgöző képeket, hogy hozzánk hasonlóan már azt tervezgesd, mikor indulsz Norvégiába!

Nézd meg a transzfogarasi túra képeit is:

Most a Lamborghini Huracánt járatták meg a transzfogarasi úton

Gyönyörködj a transzfogarasi szerpentinen kanyargó olasz sportkocsikban.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában