Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A California utódjaként jött ki a Portofino, a Ferrari belépőmodellje, amit most a Novitec dolgozott át. Csak finoman módosítottak a külsején, a biturbó V8-as motorját azonban rendesen megerősítették, hogy egy kategóriával feljebb is megállja a helyét.

A nyitható keménytetős California egy kicsit kilógott a Ferrari kínálatából, és ezt orvosolta a maranellói márka, amikor Portofino néven egy sokkal menőbb utódot készített neki.

Az észak-olaszországi kikötővárosról elnevezett sportkocsi a Ferrari belépőmodellje, de gyengének nem nevezheted, hiszen gyárilag is 600 lóerőre képes.

Most a Novitec Rosso tuningcég dolgozta át egy kicsit, hogy még izgalmasabb legyen. A 3,9 literes biturbó V8-as motorját 685 lóerősre izmosították, a legnagyobb nyomatéka 871 Nm-re nőtt, amivel már egy kategóriával feljebb is megállja a helyét.

Az új fényszórójával és hűtőmaszkjával, valamint a rendbe tett arányaival

A lökhárítóra és a küszöbökre tett légterelők azért jót tettek neki, akárcsak az elöl 21, hátul 22 colos kerekek. A hangja is jobb lett, amihez új kipufogórendszert szereltek fel.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.