A Nürburgringen rendezett 24 órás versenyen nem ritkák a hatalmas törések, ám ilyesmit akkor sem gyakran lehet látni. Ez nem egy videojáték egyik látványosabb pillanata, hanem a valóság.

Mégpedig a Manuel Lauck által vezetett Hyundai Elantra fedélzeti kamerájának a felvétele, mely élő egyenesben tolta ki a csapatnak azt a pillanatot, amikor az Ollis Garage Racing színeiben versenyző széttuningolt Dacia Logan belerongyol az előtte haladóba.

Íme az izgalmas pillanat:

Az Hyundai megúszta az egészet, de a Dacia sajnos rommá tört. Olyannyira, hogy a legfrissebb infók szerint ezzel a közkedvelt Logan be is fejezte a pályafutását, ugyanis az ebbe szerelt erőforrást már nem gyártják, így a jármű kvázi javíthatatlan.

Az Ollis Garage Racing egyébként igazi közönségkedvenc. Egy aprócska, igazán lelkes csapat, akit imádtak a nézők, a kis Dacia pedig igazi színfoltja volt a 24 órás verseny mezőnyének. Az autó két éve például azzal okozott emlékezetes pillanatokat, hogy éppen akkor haladt át a célvonalon, amikor a mögötte érkező győztes Porsche 911-nek lengették a kockás zászlót. Természetesen ekkor a Logan még több kör hátrányban volt, de a nézők megőrültek a gegért.

Az Ollis Garage Racing csapata

Az Ollis a Facebookon szívfájdító képekkel búcsúzott a kis Logantől, melyeken egyértelműen látszik, hogy a járgánynak tényleg a fenti jelenet volt az utolsó mutatványa az aszfalton.

(képek: Facebook/Ollis Garage Racing)

Ez is érdekelhet:

A felcsapódott motorházfedélnél is lehet rosszabb ennek a BMW M4-nek

Amikor azt hitted, hogy ennél nagyobb bajba már nem kerülhet.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában