Nem olyan ismert, mint a Garda-tó vagy a Comói-tó, de talán még azoknál is izgalmasabb a közöttük fekvő Iseói-tó, az észak-olaszországi tóvidék egyik legszebb tava, amit a tetősátras MINI Countrymannel érdemes felfedezni.

A kristálytiszta vize és az alpesi panorámája miatt a Garda-tó és a Comói-tó évtizedek óta az Észak-Olaszországba készülő turisták egyik kedvenc célpontja. Kevésbé felkapott, és éppen ezért lehet érdekes a kettő közt fekvő Iseói-tó, a közepén a Monte Isolával, ami 600 méteres magasságával Európa legmagasabban fekvő természetes tavi szigete.

Az Iseói-tó különösen népszerű a kempingezők körében, és ha újra utazhatunk, akkor ezzel a tetősátras MINI-vel fedeznénk fel.

A Countryman ALL4 kompakt méretével, összkerékhajtásával és nagyobb hasmagasságával oda is eljuthatunk vele, ahová a hagyományos lakóautókkal nem, ezért sokkal izgalmasabb helyen tölthetjük az éjszakát.

A tetőcsomagtartón egyszerűen rögzíthető sátorba összehajtható alumínium létrán lehet felmászni,

a 2,1 méter hosszú és 1,3 méter széles matrac két főre kényelmes. A 178 lóerős turbós motorral és a nyolcfokozatú automata váltóval szerelt Cooper S vezetését pedig a tó körüli kacskaringós hegyi utakon pedig élvezhetjük ki.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fantasztikus olaszországi túrát szervezett a Monza-tulajoknak a Ferrari