A legújabb tanulmányautójával azt mutatja meg a Pininfarina, hogy milyen kényelmesen utazhatunk majd a teljesen önvezető autók világában.

Ha egy újabb autót mutat be a Pininfarina, akkor arra érdemes figyelni, még úgy is, hogy nem sorozatgyártásba kerülő modellről van szó, hanem az autózás jövőjét elképzelő tanulmányautóról. A Teorema Concept azt mutatja meg, hogy milyen lesz az utazás akkor, amikor már teljesen önvezető modellekkel járunk majd.

A hajtás nem foglal sok helyet, ugyanis teljesen elektromos, az akkumulátort pedig gördeszka-szerűen a padlóba építették, ezért a karosszéria teljes hosszában kényelmes utasteret alakíthattak ki.

A lounge hangulatú belsőben alapesetben öt ülés található, a vezető középen ül.

így jobban esik beszélgetni, amíg az autó saját magát vezeti. A nagy üvegtetőre közben a kiterjesztett valóság elvén vetít ki különféle információkat.

A Teorema Concept paramétereiről nem árult el semmit a Pininfarina, de egy ilyen jövőbemutató tanulmánynál nem is az a lényeg, hogy mennyivel megy, és milyen messze jut egy feltöltéssel. Azért viszont érdekes, mert

A legutóbb ezek a sportautók kerültek ki a Pininfarina műhelyéből:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.