A Mad Maxből is jöhetett volna ez a dögösen minimalista Barracuda

A Mad Maxben is megállta volna a helyét ez a minimalista stílusban átépített Plymouth Barracuda, és az egyezés nem véletlen, hiszen a készítője valóban dolgozott a filmen is. 7,2 literes V8-asával neked is beindítja a fantáziádat.

Aaron Beck műhelye olyan filmek szereplőin dolgozott, mint a Mad Max – A harag útja, és ez a stílus érződik a legújabb alkotásán is. A Plymouth Barracuda talán nem olyan ismert mifelénk, mint a Camaro vagy a Mustang, pedig legalább annyira hozza az amerikai izomautók hangulatát.

Ez az 1973-ban gyártott példány pedig a Beck Kustoms műhelyében kezdett új életet.

ami fekete felniket is kapott 15 colos méretben. A belső teret is teljesen kipakolták, hátul nincsenek kárpitok, és a műszerfal is annyira egyszerű, amennyire csak lehet, a vezető kagylóülése a Sparcótól származik.

A karosszéria igazából csak a formájával idézi az eredetit, mert az idomok üvegszálas anyagból készültek, a Barracuda így jóval könnyebb az eredetinél, csak 1360 kilogrammot nyom.

A matt fekete festés telitalálat, nekünk egyedül az nem jön át, hogy a Barracuda jobb felét részben ezüstre fújták, de ez is hozzájárul a Mad Max-hangulathoz.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon